Догађаји

09.12.15

Финалисти такмичења за најбољу технолошку иновацију


Дана 04. децембра 2015. године одржано је други део полуфиналног такмичења за НТИ 2015.  

Сјајан домаћин горњемилановачког полуфинала је била компанија Металац.

Скуп је, у име домаћина, поздравио генерални директор комманије Металац - господин Петрaшин Јаковљевић, који је истакао пажњу коју "Металац" придаје иновацијама у компанији. Још једном је пружио подршку такмичењу за најбољу технолошку иновацију и честитао на оствареном пласману.

Полуфинале је отворио тим из Чачка - Еко плоча, са итоименом иновацијом. Уследило је представљање следећих тимова: GreenDetectives, са иновацијом „CROPS diagnostics“, област – пољопривреда, Аналитичари, са иновацијом „Изотопски аналитички концепт за утврђивање аутентичности вина и алкохолних пића“, област – пољопривреда, Амброзер, са иновацијом „Уређај за уништавање амброзије“, област – екологија, СОЛАРИС+, са иновацијом „СОЛАРИС+“, област – пољопривреда и Illuminator, са иновацијом „ЛЕД Рефлектори“, област – машинство.

Наш тим из НТП Чачак пласирао се у финале !

Финалисти ће у предстојећим данима са екипом РТС-а снимати прилоге и припремати се за финале, које ће се, уз директна пренос на другом програму РТС-а, одржати 24. децембра са почетком у 20 сати.


Погледајте


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ntpcacak/public_html/ntpcacak.rs/lib/html_entity_decode_php4.php on line 306

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ntpcacak/public_html/ntpcacak.rs/lib/html_entity_decode_php4.php on line 307