ćir lat
Актуелност

Мастер клас: Како да покренете успешан стартап?

 

У петак, 22. децембра од 11.00 Центар за развој технолошког предузетништва и иновације, ICT Hub уз подршку Научно технолошког парка Чачак организoвао je мастер клас на тему “Како да покренете успешан стартап?“.
Гост и предавач на мастер класу био је Вук Николић, који је поделио своја предузетничка искуства и савете како да своју пословну идеју покушате да претворите у успешан бизнис – како да урадите валидацију пословних претпоставки, направите производ који ће купци желети да користе и бити спремни да плате, дођете до релеватних контаката за развој пословања, обезбедите потребна финансијска средства од инвеститора…
Вук је оснивач TruckTracka, првог српског стартупа који је ушао у елитне стартуп програме и добио инвестицију од Seedcamp (Лондон) и 500 Startups (SF), као и инвестицију од Passion Capitala из Лондона. Пре тога покренуо је 2 своја стартупа и био члан једног који је купљен од стране TomToma. Има диплому мастера софтверског инжењерства са ЕТФа. У свет програмирања је ушао са 6 година.

Мастер клас је одржан у малој сали (на спрату) Дома културе Чачак, у улици Трг народног устанка 2, са почетком у 11 часова. 


ICT Hub мастер клас је реализовао у оквиру пројекта “Подстицај младих на технолошко предузетништво”, који је финансиран од Министарства омладине и спорта Републике Србије.