о нама

Више о Научно технолошком парку Чачак

Научно технолошки парк Чачак омогућава сарадњу привреде, науке и истраживања кроз развој нових идеја у циљу повећања конкурентности регионалне привреде. Научно технолошки парк Чачак пружа инфраструктурну, управљачку и техничку подршку иновативним, као и новооснованим предузећима омогућавајући им даљи раст и развој путем стручне подршке и трансфера технологија из академских и истраживачких сектора.

ЈАВНИ ПОЗИВ

Научно технолошки парк Чачак упућује ЈАВНИ ПОЗИВ технолошким компанијама за чланство

Право учешћа имају микро, мала и средња привредна друштва и предузетници која се баве развојем нових или унапређењем постојећих производа, услуга и процеса, било да су основана у Србији или у иностранству (са намером да оснују зависно привредно друштво, огранак или представништво у Србији).

За више информација можете послати упит на mail адресе javni.poziv@ntpcacak.rs и public.call@ntpcacak.rs или позвати 060/55-90-410 и 032/55-90-410.

Актуелности

Huawei AI Solution and Ecosystem development - webinar

Naučno tehnološki park Čačak u saradnji sa kompanijom Huawei, organizuje webinar “Huawei AI Solution and Ecosystem development”. ...

Tehnologija je upala u med! - Raising Starts Talks

Ako ste mislili da je nemoguće proizvesti med bez pčela, naš sagovornik na narednom Raising Talks vebinaru će vas razuveriti. ...

Prva godina uspešnog rada na novoj lokaciji

Uspešno obeležena prva godina poslovanja Naučno tehnološkog parka Čačak na novoj lokaciji!...

Оснивачи
Чланице фирме НТП-а
Календар
Партнери