DOBRODOŠLI

01

O PROJEKTU

NTP Čačak u saradnji sa FTN u Čačku i kompanijom Docus, u svojstvu tehničkog konsultanta, pozivaju javna preduzeća na prvi B2G skup na temu: DIGITALNA TRANSFORMACIJA POSLOVANJA .

Cilj B2G sastanaka jeste upoznavanje poslovanja i potreba javnih preduzeća sa IT firmama, njihovim uslugama i gotovim rešenjima.

B2G sastanci će se održavati u prostorijama: NTP Čačak, lokacija CER u periodu :

21-22.10.2020 u vremenu od 12:00-15:00

PRIJAVITE SE Pogledajte spisak IT kompanija
02

IT kompanije

Na B2G susretu učestvovaće 7 renomiranih IT kompanija, koje će ponuditi svoje usluge i digitalna rešanja u cilju unaprešenja poslovanja javnih preduzeća. Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.

Comtrade

RPA – Robotic Process Automation – robotski softveri se koriste za automatizaciju manuelnih repetativnih zadataka i mogu da ih izvršavaju 24/7 bez greške i sa minimalnom ili čak i bez ljudske interakcije.
Power BI – Analitička platforma koja se koristi za uvezivanje svih podataka koji se koriste unutar kompanije i pruža srtuktuiran prikaz željenih podataka u vidu unificiranih dinamičkih ili statičkih izveštaja koji su potpuno personalizovani u odnosu na pregled željenih podataka odnosno KPI.
Retail Execution System – Predstavlja platformu koja je idealna za kompanije koje žele da potpuno digitalizuju i uvežu način na koji komuniciraju sa svojim timovima pogotovo sa timovima prodaje koji su češće na terenu. Ovaj alat pruža pregled svih maloprodajnih objekata odnosno partnera sa kojima kompanija sarađuje, pregled ugovora i komercijalnih stavki važnih za egzekuciju, segmentaciju proizvoda i još mnogo toga i sve to objedinjuje na jedno mesto uz prikaz svih bitnih KPI koji su važni za praćenje i analiziranje.

WEB SAJT

Croonus Technologies

Gotova rešenja za online prodaju, maloprodaja, veleprodaja, loyalty sistem, konfigurator proizvoda.

WEB SAJT

CSI

CSi je zvanični Cisco partner. Specijalizovan za Cisco mrežna rešenja. CSi ponuda se odnosi na isporuku i konfigurisanje Cisco rutera u cilju zaštite računarskih mreža od napada spolja ali povezivanja dislociranih lokacija unutar kompanije.

WEB SAJT

Octa Solutions

OKTA DMS - Prilagođeni sistem za upravljanje dokumentima (DMS) sa funkcijama za skeniranje dokumenata aktivno je razvijan i održavan. Prilagodljiv, brz, lak za upotrebu i primenu. Fleksibilan i lako se primenjuje za razne poslovne procese i tokove rada. Omogućavajući stvaranje pouzdane digitalne arhive dokumenata različitih vrsta koja je lako pretraživa. Naše DMS rešenje već koriste javne institucije u različitim oblastima poslovanja i usluga kao i firme i kompanije u okviru privatnog sektora.

OKTA ERP je sveobuhvatno ERP rešenje za upravljanje poslovanjem koje vam pomaže da povežete svoje finansije, prodaju usluge i operacije kako biste unapredili poslovne procese, poboljšali interakciju sa kupcima i doneli bolje odluke. OKTA ERP rešenja kreirana su sa idejom da u najvećoj mogućoj meri zadovolje poslovne potrebe koje su zajedničke karakteristike svake kompanije, bez obzira na njenu delatnost, veličinu ili lokaciju. Ipak, postoje industrije kojima je zbog specifičnosti poslovanja potrebno prilagođeno ERP rešenje koje može dati odgovore i posebne zahteve. "Okta Solutions", za potrebe takvih klijenata kreira i implementira posebna ERP rešenja.

WEB SAJT

Quantox

Poslovna aplikativna rešenja – napravite sami svoju internet prezentaciju i online prodavnicu uz pomoć PIM aplikacije

WEB SAJT

Optiprint

Firma se bavi rentiranjem štampača i računara. Najveći deo našeg biznis modela predstavlja renta multifunkcionalnih uređaja za štampu u boji. Cena kolor štampe sa našim uređajima je svedena u rang cene klasične crno bele štampe. Prednosti rentiranja u odnosu na kupovinu su niža cena štampe i servisna podrška koja je uračunata u samu cenu. Rok za odziv servisera je 4h, a rok za zamenu uređaja 24h.

WEB SAJT

CSD

Digitalizacija poslovnih procesa kroz Implementaciju ERP sistema i srodnih programskih rešenja.

WEB SAJT

Web Developer

Izrada web aplikacija po zahtevu klijenta: aplikacije za praćenje proizvodnje, app za agancije za nekretnine, za veterinarske ambulante, taxi pro gps (praćenje taksi vozila u realnom vremenu).

WEB SAJT

Bobino

Za potrebe online prodavnice i umrežavanja kupaca, korisnika, veleprodaje i dobavljača, Bobino nudi digitalna rešenja putem web shopa i B2B platforme.

WEB SAJT

Biz partner

Bizpartner je mlada firma nastala kao spoj iskustva i stečenih znanja u realnim poslovnim okruženjima. Odluka, da svoje znanje i iskustvo učinimo dostupnim malim i srednjim preduzećima, opredelila je nastanak i dalji razvoj Bizpartnera.
To nas je podstaklo da nastavimo sa usavršavanjem i da svoje veštine prilagodimo i većim privrednim subjektima. Težimo proaktivnom pristupu svakom zadatku kako bismo pružili podršku i unapredili poslovne procese u domenu: informacionih tehnologija, digitalne transformacije i strategije, napredne analize, adekvatnih prodajnih i marketinških aktivnosti.

Ono što nas izdvaja od drugih kompanija je naš fokus na progresivnim i trajnim rezultatima, kreiramo hrabra, inovativna rešenja koja pragmatično rade za celu organizaciju.

Usluge koje nudimo

Implementacija BI rešenja na bazi Microsoft Power BI platforme. Power BI je platforma namenjena kreiranju izveštaje za sve donosioce odluka u kompaniji. Omogućava pravovremeno izveštavanje koje se postiže integracijom sa ERP sistemom kompanije kao i dopunskim izvorima podataka. Izveštaji su dostupni na svim uređajima (PC, tablet ili telefon). Platforma omogućava lako kreiranje i tumačenje izveštaja uz njihovu međusobnu interakciju. Sigurnost podataka klijenta predstavlja apsolutni prioritet u procesu integracije, a garant za to je Microsoft Cloud rešenje za čuvanje i distribuciju podataka.

Izrada web i mobilnih aplikacija

Izrada web shopova i prezentacija

Oglašavanje (google, facebook, instagram)

WEB SAJT

Ortel

Elektrosnki sistem tehničke zaštite, evidencija radnog vremena zaposlenih. video nadzor, PP sistemi.

WEB SAJT

Data Link

DataLink razvija baze podataka i poslovne informacione sisteme za mala i srednja preduzeća svih vrsta delatnosti, takozvana ERP (Enterprise Resource Planning) rešenja.
Naše aplikacije pokrivaju kompletno robno-materijalno i finansijsko poslovanje, uključujući poreske prijave, obračun zarada, osnovna sredstva, ... kao i širok spektar internih evidencija (delovodnici, vozila, zaposleni, podsetnici, ...).
Posebna pažnja posvećena je izveštajima, uključujući Business Intelligence analize, u kojima korisnik samostalno kreira sadržinu i izgled izveštaja. Aplikacije su razvijene u MSSQL Serveru i programskom jeziku Delphi, ne radimo WEB rešenja.

WEB SAJT


04

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate