ćirilica latinica
о нама
Coworking простор

Coworking представља рад у заједничком простору, односно посебно сређеном радном простору који дели више независних појединаца или тимова уз одређене накнаде. Оног тренутка када закорачите у један такав креативан простор разумећете разлику између корпоративне канцеларије и нашег coworking простора. Од људи који су фокусирани и концентрисани на свој посао у одвојеном делу простора до групе људи која води дискусију и разговор на неку тему за великим столом.

Нетворкинг је дефинитивно једна од предности у овој ситуацији. Нови контакти су увек добродошли, радило се о традиционалном пословању или развоју стартапа. Радити у простору у коме раде људи из сличних, па чак и различитих области, са заједничким интересовањима је прилично добро место за повезивање. Као и многи други coworking простори, ми доводимо различите менторе и успешне људе на разговор и упознавање са тимовима.

Међу станарима coworking могуће је пронаћи сарадника или потенцијалног клијента. Велика је вероватноћа да ће некоме некад затребати ваша помоћ, у ономе у чему сте најбољи.

Стартап центар НТП Чачак у оквиру coworking-a редовно организује едукације које могу значајно допринети унапређењу вашег бизниса, а ту се могу срести и други учесници од којих можете да сазнате и научите много тога.