ćirilica latinica
о нама
Шта је Стартап центар?

Регионално иновациони Стартап центар је део инфраструктуре Научно технолошког парка Чачак, формиран као инсутрумент подршке младим и образованим људима који желе да започну и развијају сопствени бизнис и тако остваре своју економску егзистенцију у својој земљи.

Циљ?

Наш циљ је да постанемо највећа база талентованих, храбрих и иновативних људи који се стичу у развоју технолошких иновација. Стартап центар је јединствено место у западној и централној Србији који пружа подршку, инспирацију и едукацију кроз примену савремених метода и опреме у процесима стварања иновативних производа и услуга. Маштовит простор и савремена технолошка опрема пружа креативна решења стартапима, појединцима или компанијама да буду иновативни и конкуретни на тржиту константних промена.

Шта нудимо?
COWORKING

Уђите у наш “COWORKING” простор, јединствен у граду. Примети ћете да се разликује од уобичајне канцеларије. Маштовит простор са савременом технолошком опремом који дели више независних појединаца или тимова.

Пословне канцеларије

Циљ нам је да створимо професионалне канцеларијске просторе за изнајмљивање који надахњују успех сваког нашег члана. Наши радни простори савршена су платформа за мала и средња предузећа, озбиљна стартап предузећа која захтевају висок раст и професионално пословно окружење у коме ће се сарађивати и закључивати велике понуде.

Конференцијска сала

Наша конференцијска сала опремљена је високо технолошком опремом и може да прими преко 40 људи. Коришћењем сале, обезбеђујемо и коришћење интернета, LCD екран, пројектор, лаптоп рачунар, штампач и употребу кухиње.