ćir lat
о нама
Научно технолошки парк

Научно технолошки парк Чачак омогућава сарадњу привреде, науке и истраживања кроз развој нових идеја у циљу повећања конкурентности регионалне привреде. Научно технолошки парк Чачак пружа инфраструктурну, управљачку и техничку подршку иновативним, као и новооснованим предузећима омогућавајући им даљи раст и развој путем стручне подршке и трансфера технологија из академских и истраживачких сектора.

Циљ?

Циљ НТП-а је развој иновационог привредног екосистема кроз повезивање научно-истраживачких потенцијала и привредних ентитета, примена технолошких иновација, развој стартап компанија, запошљавање младих високообразованих кадрова, са директаним утицајем на развој економије знања и оживљавање привредних активности. Ова организација је оријентисана на технолошко развојно предузетништво, уз могућност директне подршке производним фирмама.

Шта нудимо?
Халски простор

Научно технолошки парк у Чачку, простире са на површини од 5.733 метара квадратних од чега, производна хала заузима чак 4500 метара квадратних. Наш циљ је да повежемо производне делатности и савремене информационе технологије, маркетинг, и све што прати савремено тржиште и бизнис. Свака млада фирма имаће своје засебано пословно окружење, а оно што истиче ову модерну призводну халу је "Community zone", место за предах и топли напитак.

Пословне канцеларије

Наши радни простори савршена су платформа за мала и средња предузећа, озбиљна стартап предузећа која захтевају висок раст и професионално пословно окружење у коме ће се сарађивати и закључивати велике понуде. Нудимо вам функционалан, светао и удобан простор за изнајмљивање у коме можете организовати пословне састанке и практично, све једнодневне или вишедневне пословне активности у Чачку.

Конференцијска сала

Конференцијска сала НТП-а капацитета 80 места је мултифункционална сала за пословне састанке, пријеме, семинаре, обуке, team building-е и конференције. Савремено опремљен радни простор, са свом потребном аудио и видео опремом и лед екраном, обезбеђује оптималне услове за одржавање било ког пословног догађаја. Према потребама клијената, простор се прилагођава разним захтевима тако што се столови и столице могу подесити и поставити у жељену позицију, па сам распоред за седење може да буде обликован на више начина.

НТП Лабораторија

Делатност Научно технолошког парка везана је и за електротехнику, роботику и електронику. У оквиру ових група испитивања поседујемо многобројне савремене алате, технике и методе. НТП лабораторија располаже са савременим роботима, 3Д штампачима, најсавременијим рачунарима и опремом за електронику. Истичемо да је коришћење простора и опреме доступна свим младим заинитересованим особама.